Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Sevil Albayrak

Merhaba,

Ben Sevil Albayrak. Hazırlık B sınıfından B.Batın Albayrak’ın velisiyim. Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü’ne 2016-2017 öğretim yılında katıldık. Oğlumu devlet okulundan TEOG sınavlarına daha iyi hazırlanması adına aldırdık. 7. sınıfın sonuna kadar başarı ortalaması iyi olan bir çocuktu fakat Bahçeşehir Güzelbahçe Kampüsü’ne geçiş yapmamız ile birlikte Batın’ın başarı, okul disiplini, ödev hassasiyeti, kılık kıyafet düzeni ve devamsızlığında sıkıntılar yaşamış olduğumuz çocuğumuzda %100 oranında düzelme olduğunu gördük. Yıl boyunca öğretmenleri, yöneticileri hassasiyet ile üzerine düştüler, denemeler oldular. Yıl sonunda TEOG’ta iyi bir puan aldık ve iyi bir lise araştırmaya başladık. İstediği liselere yerleşebilmesine rağmen, eğitim konusunda güvenimizi sağladıkları için beş yıl daha Bahçeşehir’ de kalmaya karar verdik.

Şu an Batın arkadaşları, okulu ve öğretmenleri ile her şeyden önce çok mutlu, dersleri güzel, İngilizcesini iyi oranda geliştirdi, ikinci dil olan Almancaya ilgisi var. Bunlar bizim Bahçeşehir’e olan güvenimizi daha da arttırdı. Bu bağlamda lise ve ilköğretimde emeği geçen tüm okul yönetimine teşekkürlerimizi borç bilirim.

&